Rinse the chicken fillet in cold running water and dry with paper towels. Peel the onions and garlic. Also wash the pepper under running water. Peel the ginger.
Промойте куриное филе в холодной проточной воде, просушите бумажными полотенцами. Очистите лук и чеснок от шелухи. Перец также помойте под проточной водой. Очистите имбирь от кожицы.
Prepare the marinade for the meat. To do this, in a small bowl, mix soy sauce, sugar, lemon juice, chopped garlic, tomato paste, ground pepper and 50 ml of water.
Приготовьте маринад для мяса. Для этого в небольшой мисочке смешайте соевый соус, сахар, лимонный сок, измельчённый чеснок, томатную пасту, молотый перец и 50 мл воды.
Cut the chicken fillet into cubes, marinate it in the resulting mixture and leave for about 30 minutes. At this time, cut the ginger and garlic into thin slices and fry them in hot vegetable oil for about a minute.
Нарежьте куриное филе кубиком, замаринуйте его в получившейся смеси и оставьте примерно на 30 минут. В это время нарежьте имбирь и чеснок тонкими ломтиками, обжаривайте их на разогретом растительном масле примерно минуту.
Fry the chicken in garlic-ginger oil for 7-8 minutes until all the moisture has evaporated, then add the chopped pepper to it and fry for another couple of minutes.
На чесночно-имбирном масле обжаривайте курицу 7-8 минут, пока не выпарится вся влага, затем добавьте к ней нарезанный крупкой соломкой перец и обжаривайте ещё пару минут.
While the peppers are frying, dilute water with starch in a ratio of 50 ml per spoon and add the resulting mixture to the frying pan. Fry everything together for a couple more minutes. And then remove from heat.
Пока обжаривается перец, разведите воду с крахмалом в пропорции 50 мл на ложку и добавьте получившуюся смесь на сковороду. Обжаривайте всё вместе ещё пару минут. А затем снимите с огня.
Serve the finished chicken on portioned plates, first sprinkling with sesame seeds for beauty.
Подавайте готовую курицу на порционных тарелочках, предварительно посыпав для красоты кунжутными семенами.