Rinse the meat in running water. Arrange all the ingredients needed to prepare the brisket in a convenient order on your work surface.
Промойте мясо в проточной воде. Расположите все необходимые для приготовления грудинки ингредиенты в удобном для вас порядке на рабочей поверхности.
Place onion skins in the bottom of a large saucepan. Place the brisket on it and fill it with water so that it reaches the edge of the pan. Pour all the salt into the pan and put it on the fire. Once boiling, simmer on low for 60 minutes.
На дно большой кастрюли уложите луковую шелуху. На неё уложите грудинку и залейте водой так, чтобы она доставала до края кастрюли. Засыпьте в кастрюлю всю соль и поставьте на огонь. После закипания варите на медленном 60 минут.
Spread foil on a baking sheet. Sprinkle it with meat and grill seasonings and place the pork on top. Sprinkle seasoning on top of the pork as well. Then wrap the brisket in foil and leave it on the counter until it cools completely.
На противне расстелите фольгу. Усыпьте её приправами для мяса и гриля и выложите сверху свинину. Поверх свинины тоже насыпьте приправу. Затем заверните грудинку в фольгу и оставьте на столе до полного остывания.
Serve the brisket cold. Serving can be accompanied by sliced fresh vegetables and herbs, as well as some sauce, such as barbecue or teriyaki sauce.
Подавайте грудинку в холодном виде. Сервировку можно сопроводить нарезкой из свежих овощей и зелени, а также каким-либо соусом, например, соусом барбекю или терияки.