Rinse the meat and herbs under running water. Peel the garlic.
Промойте мясо и зелень под проточной водой. Очистите чеснок от шелухи.
Cut the meat into thin steaks across the grain to make it easier to eat. Season all the pieces with salt and pepper on both sides, and then carefully beat them off, being careful not to tear them.
Нарежьте мясо на тонкие стейки поперёк волокон, чтобы его удобнее было кушать. Все кусочки посолите и поперчите с обеих сторон, а затем аккуратно отбейте, стараясь не порвать их.
Prepare the leison. To do this, grate the cheese onto a fine grater, add eggs with a little salt and pepper and garlic passed through a special press and mix thoroughly.
Приготовьте льезон. Для этого натрите сыр на мелкую тёрку, добавьте к нему яйца с небольшим количеством соли и перца и пропущенный через специальный пресс чеснок и тщательно перемешайте.
Heat all the vegetable oil in a frying pan at once, there should be a lot of it. Dip each piece of meat in flour on both sides, then dip it in the lezon and bread it again in flour. Then place the chop in the pan and fry for about a minute on each side.
На сковороде разогрейте сразу всё растительное масло, его должно быть много. Каждый кусочек мяса обмакните с двух сторон в муку, затем опустите в льезон и ещё раз запанируйте в муке. Затем отправьте отбивную на сковородку и жарьте около минуты с каждой стороны.
Serve the finished chops with fresh vegetables and herbs. They balance the dish, add vitamins to it and perfectly highlight the taste of the meat.
Подавайте готовые отбивные со свежими овощами и зеленью. Они сбалансируют блюдо, добавят в него витаминов и прекрасно оттенят вкус мяса.