Wash the meat in cool running water. Peel the onion. Gently open the champagne without shaking or shaking the bottle. Light the grill and let the coals burn a little.
Помойте мясо в прохладной проточной воде. Очистите лук от шелухи. Аккуратно откройте шампанское, не взбалтывая и не тряся бутылку. Разожгите мангал и дайте углям немного прогореть.
Cut the pork into pieces that are not too large so that they do not fall off the skewer but can cook evenly. Cut the peeled onion into large rings.
Нарежьте свинину не слишком крупными кусками, чтобы они не падали с шампура, но могли равномерно пропечься. Очищенный лук нарежьте крупными кольцами.
In a large saucepan, combine the meat with the spices and salt until all the pieces are coated with the seasoning. Then pour champagne over the meat. The meat should be drowned in champagne. Place onion on top of the meat and leave the kebab for about an hour to marinate the meat.
В большой кастрюле смешайте мясо со специями и солью так, чтобы все куски были покрыты приправой. Затем залейте мясо шампанским. Мясо должно утопать в шампанском. Сверху выложите на мясо лук и оставьте шашлык примерно на час, чтобы мясо замариновалось.
Thread the marinated meat onto skewers mixed with onions. Place the skewers on a grill with burnt coals without fire and fry for about 15-20 minutes, turning occasionally.
Замариновавшееся мясо нанизайте на шампуры вперемешку с луком. Шампуры поместите на мангал с прогоревшими углями без огня и жарьте примерно 15-20 минут, периодически поворачивая.
The readiness of meat can be checked in several ways. By the transparency of the juice: the finished meat releases clear juice, and by the cut: when cut, the meat should be light, without blood.
Готовность мясо можно проверить несколькими способами. По прозрачности сока: готовое мясо выделяет прозрачный сок, и по надрезу: при надрезании мясо должно быть светлым, без крови.