Peel the onion and garlic. Cut the onion into half rings, pass the garlic through a press. Remove the core of the bell pepper, wash it and cut into strips. Cut the tofu into small cubes. Wash the green onions and chop finely.
Очистите лук и чеснок. Лук нарежьте полукольцами, чеснок пропустите через пресс. Выньте сердцевину из болгарского перца, помойте его и нарежьте соломкой. Нарежьте тофу небольшими кубиками. Зеленый лук промойте и мелко нарежьте.
Marinate the tofu. Pour soy sauce into a deep bowl, add chopped garlic, sprinkle with Provencal herbs seasoning. Mix everything and place the tofu in a bowl with the marinade. Leave to marinate for 3 hours.
Замаринуйте тофу. Вылейте в глубокую миску соевый соус, положите туда измельченный чеснок, посыпьте приправой с прованскими травами. Все перемешайте и поместите тофу в миску с маринадом. Оставьте мариноваться на 3 часа.
Cook the spaghetti. Pour water into a saucepan, add salt and bring to a boil over high heat. When the water begins to boil, place the spaghetti in it and cook for 8-12 minutes depending on the brand, stirring occasionally. When the spaghetti is cooked, remove it from the heat and drain the water using a colander.
Сварите спагетти. Налейте в кастрюлю воду, посолите и поставьте кипятиться на сильном огне. Когда вода начнет кипеть, поместите в нее спагетти и варите в течение 8-12 минут в зависимости от производителя, изредка помешивая. Когда спагетти сварятся, снимите их с огня и слейте воду с помощью дуршлага.
Prepare the filling. Pour oil into a frying pan and heat over medium heat. Place the onion and bell pepper in the pan and start frying them. After 2 minutes, salt and pepper the vegetables, add tofu and fry until the tofu turns golden brown. Then add spaghetti to the pan and stir.
Приготовьте начинку. Налейте в сковороду масло и разогрейте на среднем огне. Положите в сковороду лук и болгарский перец и начните их обжаривать. Спустя 2 минуты посолите и поперчите овощи, добавьте к ним тофу и обжаривайте до тех пор, пока тофу не приобретет золотистый оттенок. Затем выложите в сковороду спагетти и перемешайте.
The finished dish can be served in Asian style in deep bowls, sprinkled with sesame seeds and finely chopped green onions before serving.
Готовое блюдо можно подать в азиатском стиле в глубоких мисках, перед подачей посыпав кунжутом и мелко порезанным зеленым луком.