Rinse the chicken fillet, dry with a clean cloth towel and cut into cubes about 1 cm in size. Cut the processed cheese into small pieces. Wash and finely chop the parsley, grate the parmesan on a fine grater.
Куриное филе промойте, обсушите чистым тканевым полотенцем и нарежьте кубиками размером около 1 см. Плавленый сыр нарежьте небольшими кусочками. Петрушку помойте и мелко нарежьте, пармезан натрите на мелкой терке.
Boil the spaghetti. In a large saucepan, bring 3 liters of water to a boil. Salt and place spaghetti in water. Cook until tender for about 5-7 minutes, then drain.
Отварите спагетти. В большой кастрюле доведите до кипения 3 л воды. Посолите и выложите в воду спагетти. Варите до готовности около 5-7 минут, затем слейте воду.
Prepare the chicken fillet. Pour the milk into a saucepan and heat to a temperature of 50-60 degrees. Heat some vegetable oil in a frying pan and fry the chicken pieces. When the fillet turns white, add milk to it and bring to a boil. Then add processed cheese, dried garlic, and salt. Simmer the fillet for about 15 minutes until the cheese and milk mixture thickens.
Приготовьте куриное филе. Молоко налейте в сотейник и нагрейте до температуры 50-60 градусов. Разогрейте на сковороде немного растительного масла и обжарьте кусочки курицы. Когда филе станет белого цвета, добавьте к нему молоко и доведите до кипения. Затем добавьте плавленый сыр, сушеный чеснок, посолите. Тушите филе около 15 минут, пока сырно-молочная смесь не загустеет.
Mix spaghetti and chicken fillet. Transfer the spaghetti to the sauce with the chicken breast, stir and keep covered for 2 minutes.
Смешайте спагетти и куриное филе. Переложите спагетти в соус с куриной грудкой, перемешайте и подержите под крышкой 2 минуты.
Place a portion of spaghetti in a small frying pan, season with pepper, grated Parmesan and chopped parsley.
Выложите порцию спагетти на небольшую сковороду, поперчите, посыпьте тертым пармезаном и нарезанной петрушкой.