Remove the ham from the shell and cut into small cubes. Peel and wash the onion, chop finely. Wash the tomato, scald with boiling water and remove the skin, then chop finely. Peel the garlic and pass through a press. Grate the cheese on a coarse grater. For serving, rinse, dry and finely chop the dill.
Ветчину освободите от оболочки и нарежьте небольшими кубиками. Лук репчатый почистите и помойте, мелко нашинкуйте. Помидор помойте, ошпарьте кипятком и снимите кожицу, затем мелко порежьте. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Сыр натрите на крупной терке. Укроп для подачи промойте, просушите и мелко нарежьте.
Cook the spaghetti. Place a saucepan of water over high heat and bring to a boil, add salt. Place spaghetti in boiling water. Boil them until tender and drain in a colander.
Сварите спагетти. Кастрюлю с водой поставьте на сильный огонь и доведите до кипения, посолите. Положите спагетти в кипящую воду. Отварите их до готовности и откиньте на дуршлаг.
Make the sauce. Melt the butter in a frying pan and fry the ham in it for about 2-3 minutes. Add onions and tomatoes, simmer all products for about 5 minutes. Then pour cream and salt over the ham and vegetables. Place the cheese and garlic in the pan, stir and simmer the sauce for another 3 minutes, stirring.
Сделайте соус. Растопите на сковороде сливочное масло и обжарьте на нем ветчину примерно 2-3 минуты. Добавьте лук и помидоры, потушите все продукты около 5 минут. Затем ветчину с овощами залейте сливками и посолите. Положите в сковороду сыр и чеснок, размешайте и потушите соус еще 3 минуты, помешивая.
Place the spaghetti on a large flat plate, pour over the ham sauce and sprinkle with chopped dill.
Выложите спагетти на большую плоскую тарелку, полейте соусом с ветчиной и посыпьте измельченным укропом.