Wash the salmon fillet, dry with paper towels, cut into medium-sized pieces. Peel the onion and cut into cubes. Peel the garlic and chop it in a way convenient for you. Wash the greens, dry them, chop them.
Филе семги вымойте, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте кусочками среднего размера. Репчатый лук почистите, нарежьте кубиками. Чеснок очистите от шелухи и измельчите удобным для вас способом. Зелень вымойте, обсушите, измельчите.
Prepare the sauce. In a frying pan in a mixture of butter and vegetable oils, fry the onions until soft, approximately 2-3 minutes. Add the fish pieces, stir and fry for 3-4 minutes. The salmon should change color. Add some salt. Pour in the cream, season with pepper and spices. Stir, add garlic and cook for 5 minutes.
Приготовьте соус. На сковороде в смеси сливочного и растительного масел обжарьте репчатый лук до мягкого состояния, ориентировочно 2-3 минуты. Добавьте кусочки рыбы, перемешайте и обжаривайте 3-4 минуты. Семга должна изменить цвет. Посолите. Влейте сливки, приправьте перцем и специями. Перемешайте, добавьте чеснок и готовьте в течение 5 минут.
Boil the spaghetti. Boil spaghetti in boiling salted water for 4-5 minutes. Check the packaging for the exact cooking time. Place in a colander and allow the liquid to drain. Do not rinse.
Отварите спагетти. Спагетти отварите в кипящей подсоленной воде в течение 4-5 минут. Точное время варки уточните на упаковке. Откиньте на дуршлаг, дайте жидкости стечь. Не промывайте.
Connect the basics. Place chopped herbs and spaghetti in the pan with the fish. Mix well and turn off the heat.
Соедините основы. В сковороду с рыбой положите измельченную зелень и спагетти. Хорошо перемешайте и выключите огонь.
Divide the spaghetti with salmon into portioned plates and serve with a glass of dry white wine.
Спагетти с семгой разложите по порционным тарелкам, подавайте с бокалом сухого белого вина.