Grate the gorgonzola cheese and mozzarella on a coarse grater. To serve, break the dor blue cheese into small pieces with your hands.
Натрите сыр горгонзола и моцареллу на крупной терке. Сыр дор блю для подачи разломайте руками на маленькие кусочки.
Make the sauce. Heat the cream in a saucepan over low heat, but do not bring to a boil. Add mozzarella and gorgonzola. Heat, stirring, until the cheese is completely melted.
Сделайте соус. В сотейнике разогрейте на небольшом огне сливки, но не доводите до кипения. Добавьте моцареллу и горгонзолу. Нагревайте, помешивая, до тех пор, пока сыр полностью не расплавится.
Cook the pasta. In a wide saucepan, bring water to a boil, add salt and cook the spaghetti until tender, about 7 minutes. Drain the spaghetti in a colander.
Сварите пасту. В широкой кастрюле доведите воду до кипения, посолите и отварите спагетти до готовности примерно 7 минут. Откиньте спагетти на дуршлаг.
Mix pasta with sauce. Place spaghetti in a saucepan with cheese sauce, add paprika, salt and stir. Warm over low heat for 3 minutes.
Смешайте пасту с соусом. Выложите спагетти в сотейник с сырным соусом, добавьте паприку, посолите и перемешайте. Прогрейте на слабом огне в течение 3 минут.
Place spaghetti and cheese on a serving plate and top with grated Parmesan cheese. Place pieces of Dor Blue cheese around the edges of the plate.
Положите спагетти с сыром на сервировочную тарелку и посыпьте сверху тертым сыром пармезан. По краям тарелки разложите кусочки сыра дор блю.