Conveniently place the products you need on your desktop. Wash the cherry tomatoes, dry with paper towels and cut into 4 parts. Peel the garlic and pass through a press. Prepare the slow cooker.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Помидоры черри вымойте, обсушите бумажными полотенцами и разрежьте на 4 части. Чеснок очистите от шелухи, пропустите через пресс. Приготовьте мультиварку.
Cook the spaghetti. Pour water into the multicooker bowl, turn the device on to the “Frying” mode, wait for the liquid to boil, add salt. Place the spaghetti, let it soak a little in the liquid, then submerge the spaghetti completely. Close the lid, turn on the “Pasta” program, set the timer for 10 minutes.
Приготовьте спагетти. В чашу мультиварки налейте воду, включите прибор на режим “Жарка”, дождитесь закипания жидкости, посолите. Положите спагетти, дайте им немного пропитаться жидкостью, затем погрузите изделия полностью. Закройте крышку, включите программу “Макароны”, установите таймер на 10 минут.
While the spaghetti is cooking, make the sauce. Combine chopped garlic with basil and olive oil, stir.
Пока варятся спагетти, сделайте соус. Измельченный чеснок соедините с базиликом и оливковым маслом, перемешайте.
Finish cooking the spaghetti. At the end of cooking, drain the remaining liquid, spread the sauce over the spaghetti, and place cherry slices on top. Close the multicooker, turn on the appliance to the “Stew” mode, set the timer for 10 minutes.
Завершите приготовление спагетти. По завершении варки слейте оставшуюся жидкость, поверх спагетти распределите соус, сверху выложите дольки черри. Закройте мультиварку, включите прибор на режим “Тушение”, установите таймер 10 минут.
Remove the spaghetti from the multicooker and place on wide serving plates. Serve along with a fresh vegetable salad.
Спагетти извлеките из мультиварки, разложите по широким порционным тарелкам. Подавайте к столу вместе с салатом из свежих овощей.