Wash the chicken fillet, dry with paper towels, cut into small cubes. Wash the broccoli, divide it into florets, remove the leaves. Peel the onion and chop finely. To serve, wash the parsley and dry it on paper towels.
Куриное филе вымойте, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте кубиками небольшого размера. Брокколи вымойте, разделите на соцветия, удалите листочки. Репчатый лук почистите, мелко нарежьте. Петрушку для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах.
Prepare spaghetti and broccoli. Boil 1 liter of water in a saucepan, add spaghetti and broccoli. Boil until tender for about 15 minutes, drain in a colander.
Приготовьте спагетти и брокколи. В кастрюле вскипятите 1 л воды, выложите спагетти и брокколи. Отваривайте до готовности около 15 минут, откиньте на дуршлаг.
While the spaghetti is cooking, make the sauce. Heat vegetable oil in a frying pan, add onion, fry until soft for about 3-4 minutes. Add the chicken and fry, stirring, until the meat is cooked through, about 5-7 minutes. Add flour, mix thoroughly. Pour in milk, salt and season with spices to taste. Bring to a boil.
Пока варятся спагетти, займитесь соусом. На сковороде разогрейте растительное масло, выложите лук, обжарьте до мягкости приблизительно 3-4 минуты. Положите курицу, обжарьте, помешивая, до готовности мяса, около 5-7 минут. Введите муку, тщательно перемешайте. Влейте молоко, посолите, приправьте специями по вкусу. Доведите до закипания.
Combine the bases and finish off the chicken spaghetti. Place broccoli and spaghetti in a frying pan with meat, turn the heat to low, cover with a lid and cook for 4-6 minutes.
Соедините основы и завершите приготовление спагетти с курицей. В сковороду с мясом выложите брокколи и спагетти, поставьте огонь на минимум, накройте крышкой и готовьте 4-6 минут.
Place spaghetti with chicken on beautiful wide serving plates. Top with a leaf of fresh parsley.
Спагети с курицей разложите по красивым широким порционным тарелкам. Сверху украсьте листиком свежей петрушки.