Conveniently place the products you need on your desktop. Wash the tomatoes and basil and dry on paper towels. Save a few basil leaves for serving. Grind the almonds into crumbs in a blender. Grate Parmesan on a fine grater. Finely chop the basil. Cut the garlic into slices. Cut the cherry in half. Peel the garlic. Prepare the blender.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Помидоры и базилик вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Несколько листиков базилика оставьте для подачи. Миндаль измельчите блендером в крошку. Пармезан натрите на мелкой терке. Базилик мелко нарежьте. Чеснок нарежьте слайсами. Черри разрежьте пополам. Чеснок очистите от шелухи. Приготовьте блендер.
Make the sauce. In a deep container, combine grated cheese, nuts, basil, garlic and tomatoes. Season with olive oil, salt and pepper, stir, lightly pressing the food to release juice from the cherry tomatoes.
Сделайте соус. В глубокой емкости соедините тертый сыр, орехи, базилик, чеснок и помидоры. Заправьте оливковым маслом, посолите, поперчите, перемешайте, слегка прижимая продукты, чтобы черри дали сок.
Cook the spaghetti. Place spaghetti in boiling water and cook until al dente, that is, slightly elastic. Approximately 7-8 minutes. Drain the water, combine the pasta with the prepared tomato sauce, and stir.
Приготовьте спагетти. В кипящую воду опустите спагетти и варите до состояния “аль-денте”, то есть до легкой упругости. Ориентировочно 7-8 минут. Слейте воду, соедините макароны с приготовленным томатным соусом, перемешайте.
Place spaghetti with tomatoes on wide serving plates and top with basil leaves.
Спагетти с помидорами выложите на широкие порционные тарелки, сверху украсьте листиками базилика.