The minced meat must first be defrosted in the refrigerator for 3 hours. Wash and peel the carrots, then grate them. Peel the onion and chop finely. Wash the tomato, remove the stem. Preheat the oven to 180 degrees. Prepare a deep baking dish.
Фарш необходимо предварительно разморозить в холодильнике в течение 3 часов. Морковь помойте и почистите, затем натрите на терке. Лук почистите и мелко нарежьте. Помидор помойте, удалите плодоножку. Разогрейте духовку до 180 градусов. Подготовьте глубокую форму для запекания.
Prepare the filling. Fry onions and carrots over medium heat in vegetable oil for 5 minutes. Add minced meat, mix well, fry for another 5 minutes. Add tomato paste, salt, paprika, mix and fry for another 5 minutes.
Приготовьте начинку. Обжарьте лук и морковь на среднем огне на растительном масле в течение 5 минут. Добавьте фарш, хорошо перемешайте, обжаривайте еще 5 минут. Добавьте томатную пасту, соль, паприку, смешайте и обжаривайте еще 5 минут.
Bake the lasagna. Grate the cheese on a coarse grater. Place half of the pasta on the bottom of the baking dish, and evenly distribute half of the minced meat on top. Sprinkle with half the cheese. Repeat layers. Pour milk over lasagna. Bake lasagna for 45 minutes in an oven preheated to 180 degrees.
Запеките лазанью. Сыр натрите на крупной терке. На дно формы для запекания выложите половину макарон, сверху равномерно распределите половину фарша. Посыпьте половиной сыра. Повторите слои. Залейте лазанью молоком. Выпекайте лазанью 45 минут в разогретой до 180 градусов духовке.
Cut the tomato into slices. Serve lasagna garnished with chopped tomato.
Помидор порежьте дольками. Подавайте лазанью, украсив нарезанным помидором.