Rinse the onion and finely chop it. Peel the garlic and pass through a press or finely chop. Boil the eggs hard and peel them.
Лук ополосните и мелко нашинкуйте. Чеснок очистите и пропустите через пресс или мелко нарежьте. Яйца отварите вкрутую и очистите от скорлупы.
Prepare the broth. Place the onion and garlic in the pan, then pour in the vegetable oil, chili sauce and ginger. Let the pan heat up, constantly stirring the seasonings and herbs. Then pour in the broth and soy sauce. Cook the broth for approximately 5 minutes.
Приготовьте бульон. В кастрюлю выложите лук и чеснок, затем влейте растительное масло, соус чили и всыпьте имбирь. Поставьте кастрюлю нагреваться, постоянно перемешивая приправы с зеленью. Затем влейте бульон и соевый соус. Варите бульон приблизительно 5 минут.
Add noodles to the broth. Add noodles to the broth and cook for about 3-5 minutes. When the noodles are cooked, pour the ramen into deep bowls and place the boiled eggs, cut in half, into them.
Добавьте в бульон лапшу. Положите в бульон лапшу и варите примерно 3-5 минут. Когда лапша сварится, разлейте рамен по глубоким мискам и выложите в них вареные яйца, разрезанные пополам.
Garnish the soup with fresh herbs or nori before serving.
Украсьте суп перед подачей свежей зеленью или нори.