Hard boil the eggs for 7-8 minutes, cool and peel. Cut in half. Wash the pork and cut into large pieces. Peel and cut the ginger root into large pieces. Peel the garlic and cut into thin slices. Wash the cilantro and chop finely. Prepare two saucepans, a frying pan and a saucepan where you will cook the noodles.
Сварите яйца вкрутую в течение 7-8 минут, остудите и очистите. Порежьте пополам. Свинину помойте и нарежьте крупными кусками. Почистите и нарежьте крупными кусками корень имбиря. Чеснок очистите и нарежьте тонкими пластинками. Кинзу помойте и мелко порубите. Подготовьте два сотейника, сковороду и кастрюлю, где будете варить лапшу.
Boil the pork. Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil. Place the pieces of brisket and fry them on all sides until golden brown. Then pour 1 glass of water, 50 ml of soy sauce, rice wine into a saucepan and add garlic, star anise and sugar. Bring the mixture to a boil, add the meat and pieces of ginger, cover and simmer over low heat for 1 hour.
Отварите свинину. Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла. Выложите куски грудинки и обжаривайте их со всех сторон до золотистой корочки. Затем налейте в сотейник 1 стакан воды, 50 мл соевого соуса, рисовое вино и добавьте чеснок, бадьян и сахар. Доведите смесь до кипения, выложите к ней мясо и куски имбиря, накройте крышкой и варите на слабом огне в течение 1 часа.
Prepare the broth. Remove the brisket from the broth and strain the liquid. Mix it in a separate saucepan with chicken broth and heat it up. Cook for 30 minutes. Then in a bowl mix 2-3 tbsp. l. hot broth with miso paste until you get a homogeneous mixture. Pour it back into the saucepan and add the remaining soy sauce.
Приготовьте бульон. Достаньте грудинку из отвара и процедите жидкость. Смешайте ее в отдельном сотейнике с куриным бульоном и разогрейте. Варите 30 минут. Затем в миске смешайте 2-3 ст. л. горячего бульона с мисо пастой, пока не получится однородная смесь. Перелейте ее обратно в сотейник и добавьте оставшийся соевый соус.
Prepare the noodles. Fill the pan 2/3 full with water, bring to a boil, add salt and cook the noodles for as long as indicated on the package. When done, drain the noodles.
Подготовьте лапшу. Наполните кастрюлю водой на 2/3, доведите до кипения, посолите и варите лапшу столько времени, сколько указано на упаковке. По готовности слейте с лапши воду.
Assemble the ramen. Cut the brisket into thin slices. Place noodles in a deep serving plate, add broth, add meat, soy sprouts and half an egg. At the end, sprinkle the soup with chopped cilantro.
Соберите рамен. Нарежьте грудинку тонкими ломтиками. В глубокую порционную тарелку положите лапшу, залейте бульоном, выложите мясо, ростки сои и половинки яйца. В конце посыпьте суп рубленой кинзой.
Serve the ramen warm or hot, garnished with a small chili pepper.
Подавайте рамен к столу теплым или горячим, украсив маленьким перчиком чили.