Peel the garlic and chop finely. Remove the casing from the sausages and cut them into slices. Finely grate the cheese to serve.
Почистите чеснок и мелко нарежьте. Снимите оболочку с сосисок и порежьте их кружочками. Натрите на мелкой терке сыр для подачи.
Make the gravy. Pour sunflower oil into a frying pan and heat it over medium heat. Add the garlic and sausages and cook until the garlic is golden and the sausages are lightly browned. After this, pour in the tomato juice, add salt and pepper and keep on low heat until thickened, stirring occasionally.
Сделайте подливку. Вылейте на сковороду подсолнечное масло и разогрейте его на среднем огне. Добавьте чеснок и сосиски, обжаривайте, пока чеснок не приобретет золотистый оттенок, а сосиски не подрумянятся. После этого влейте томатный сок, посолите, поперчите и держите на слабом огне до загустения, периодически помешивая.
Cook the spaghetti. Bring water to a boil in a saucepan and add salt. Place spaghetti in boiling water and cook according to package directions, 8 to 12 minutes. Once the pasta is cooked, drain the water.
Сварите спагетти. В кастрюле доведите воду до кипения и посолите. Положите спагетти в кипящую воду и варите в соответствии с указаниями на упаковке — от 8 до 12 минут. Когда паста сварится, слейте с нее воду.
Serve the pasta on wide plates, topped with the sausage sauce. Garnish the dish with grated hard cheese.
Подавайте пасту на широких тарелках, полив соусом с сосисками. Украсьте блюдо тертым твердым сыром.