Peel and rinse the onion, carrots and celery stalk. Cut the carrots and celery stalk into thin strips, cut the onion into half rings. Peel the garlic and pass through a press. Rinse and dry the pork neck, cut into small pieces 5 cm long. Cut the bacon into strips. Drain canned green peas. Grate the Swiss cheese on a fine grater. Wash the basil, dry it and separate the leaves from the stems.
Лук, морковь и стебель сельдерея очистите и промойте. Морковь и стебель сельдерея нарежьте тонкой соломкой, лук нарежьте полукольцами. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Свиную шею промойте и обсушите, нарежьте небольшими брусочками длиной 5 см. Бекон нарежьте полосками. Слейте жидкость с консервированного зеленого горошка. Сыр швейцарский натрите на мелкой терке. Базилик промойте, просушите и отделите листики от стеблей.
Stew pork with vegetables. Heat the olive oil in a frying pan and fry the pork for 20 minutes, then add the onion, carrots, and celery stalk. Stir and fry everything together for 15 minutes. Then add the bacon, simmer for 3 minutes and add tomato puree and garlic. Add salt, ground black pepper and dried basil. Simmer for another 15-20 minutes, then turn off the heat.
Потушите свинину с овощами. Разогрейте в сковороде оливковое масло и обжарьте свинину в течение 20 минут, затем добавьте лук, морковь, стебель сельдерея. Перемешайте и обжаривайте все вместе 15 минут. Затем добавьте бекон, потушите 3 минуты и положите томатное пюре и чеснок. Добавьте соль, перец черный молотый и базилик сушеный. Тушите еще 15-20 минут, затем выключите огонь.
Cook the spaghetti. Boil spaghetti in boiling salted water for 5-7 minutes. Drain the water. Warm green peas in a saucepan. Add the spaghetti to the pan with the vegetables along with the peas. Mix well and leave covered for 5 minutes.
Приготовьте спагетти. Отварите спагетти в кипящей подсоленной воде 5-7 минут. Слейте воду. Прогрейте зеленый горошек в сотейнике. Добавьте спагетти в сковороду к овощам вместе с горошком. Хорошо перемешайте и оставьте под крышкой на 5 минут.
Place spaghetti with pork on serving plates, sprinkle with grated cheese and garnish with basil leaves.
Выложите спагетти со свининой на порционные тарелки, посыпьте тертым сыром и украсьте листиками базилика.