Peel the onion and chop finely. Grate the cheese on a fine grater. To serve, wash the dill, dry on paper towels, and chop.
Репчатый лук очистите, мелко нарежьте. Сыр натрите на мелкой терке. Укроп для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, измельчите.
Prepare the onions. Fry the onion in a mixture of vegetable oil and butter until caramel-colored, 3-5 minutes.
Приготовьте лук. На смеси растительного и сливочного масла обжарьте лук до карамельного цвета 3-5 минут.
Tackle the spaghetti. Boil the spaghetti in boiling salted water until half cooked. Approximate cooking time is 4-6 minutes from the moment of boiling. Place in a colander to drain the liquid.
Займитесь спагетти. Отварите спагетти в кипящей подсоленной воде до полуготовности. Ориентировочное время варки 4-6 минут с момента закипания. Выложите на дуршлаг, чтобы жидкость стекла.
Prepare the egg wash. Break the eggs into a deep bowl, add cheese shavings, salt, pepper, and mix.
Приготовьте яичную заливку. В глубокую миску разбейте яйца, добавьте сырную стружку, посолите, поперчите, перемешайте.
Combine the bases and complete the preparation of the dish. Place spaghetti in a frying pan with onions, pour in the egg wash and stir. Fry for 1-2 minutes, stirring constantly.
Соедините основы и завершите приготовление блюда. В сковороду с луком выложите спагетти, вылейте яичную заливку, перемешайте. Обжаривайте в течение 1-2 минут, постоянно перемешивая.
Before serving spaghetti with eggs, sprinkle with chopped dill.
Перед подачей спагетти с яйцами посыпьте измельченной зеленью укропа.