Wash the tomato and parsley, dry on paper towels, and chop finely. To serve, grate the hard cheese on a medium grater.
Помидор и петрушку вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, мелко нарежьте. Твердый сыр для подачи натрите на средней терке.
Prepare the basic base of the dish. Bring water to boil, add a little salt. After the liquid boils, add the spaghetti and cook until done. Approximate cooking time is 7-9 minutes. Once done, drain the liquid.
Приготовьте базовую основу блюда. Поставьте кипятиться воду, добавьте немного соли. После закипания жидкости выложите спагетти и отваривайте до готовности. Ориентировочное время варки 7-9 минут. По достижении готовности слейте жидкость.
Prepare the ricotta sauce. Place the ricotta, chopped parsley in a deep bowl, season with salt and pepper, add olive oil and a little liquid remaining after cooking the spaghetti. Stir until you have a creamy consistency.
Приготовьте соус из рикотты. В глубокую миску положите рикотту, измельченную петрушку, приправьте солью и перцем, добавьте оливковое масло и немного жидкости, оставшейся после варки спагетти. Перемешайте, должна получиться кремовая консистенция.
Prepare the tomato base and combine the ingredients. Heat a frying pan over medium heat, add a little oil, add the tomatoes and fry for about 3 minutes. Then add the spaghetti, pour in the sauce and stir.
Приготовьте томатную основу и соедините продукты. На огне средней мощности разогрейте сковороду, влейте немного масла, выложите помидоры и обжаривайте около 3 минут. Затем положите спагетти, залейте соусом и перемешайте.
Divide spaghetti with ricotta into serving bowls and top with grated hard cheese.
Разложите спагетти с рикоттой по порционным тарелкам, сверху посыпьте тертым твердым сыром.