Wash vegetables and herbs, dry on paper towels. Cut the cherry into halves. Set aside a few parsley leaves for serving and chop the rest. Peel the garlic and chop finely.
Овощи и зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Черри разрежьте на половинки. Несколько листиков петрушки отложите для подачи, оставшуюся измельчите. Чеснок очистите и мелко нарежьте.
Boil the spaghetti. Cook the spaghetti in boiling salted water until al dente, 7-10 minutes. Then drain the liquid. You can use a colander.
Отварите спагетти. Отварите спагетти в кипящей подсоленной воде до состояния “аль денте” 7-10 минут. Затем слейте жидкость. Можно воспользоваться дуршлагом.
While the spaghetti is cooking, start preparing the sauce. Heat a frying pan, add butter and let it melt. Fry the garlic in oil. Add the cherry tomatoes and fry, stirring, for 7-10 minutes. Then add salt, sugar, pepper, olive oil and balsamic vinegar. Stir and turn off the heat.
Пока варятся спагетти, начните приготовление соуса. Раскалите сковороду, положите сливочное масло, дайте ему расплавиться. Обжарьте в масле чеснок. Выложите черри и обжаривайте, помешивая, 7-10 минут. Затем добавьте соль, сахар, перец, оливковое масло и бальзамический уксус. Перемешайте и выключите огонь.
Prepare spaghetti for serving. Place spaghetti in a frying pan with fried cherry tomatoes, add parsley, sprinkle with grated cheese and stir.
Подготовьте спагетти к подаче. В сковороду с обжаренными черри выложите спагетти, добавьте зелень петрушки, посыпьте тертым сыром и перемешайте.
Place spaghetti with cherry tomatoes on wide flat plates and top with fresh parsley leaves.
Спагетти с помидорами черри выложите на широкие плоские тарелки, сверху украсьте листиками свежей петрушки.