Conveniently place the products you need on your desktop. Grate the cheese. To serve, wash the green onions, dry them on paper towels, and chop them.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Сыр натрите на терке. Зеленый лук для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, измельчите.
Boil spaghetti in milk. Pour milk into a deep frying pan or saucepan with a thick bottom, bring to a boil, and add a little salt. Add the spaghetti, breaking it into pieces if necessary. Cook until done, about 7-9 minutes. Don't forget to stir periodically. Check the packaging for the exact cooking time.
Сварите спагетти в молоке. В глубокую сковороду или кастрюлю с толстым дном налейте молоко, доведите до кипения, немного посолите. Выложите спагетти, при необходимости разломайте их на части. Варите до готовности примерно 7-9 минут. Не забывайте периодически перемешивать. Точное время варки уточните на упаковке.
Add the remaining ingredients and finish cooking. Place the butter in the container with the spaghetti and let it melt. Add cheese, season with pepper, stir and turn off the stove.
Добавьте оставшиеся продукты и завершите приготовление. Положите в емкость со спагетти сливочное масло, дайте ему растаять. Добавьте сыр, приправьте перцем, перемешайте и выключите плиту.
Before serving, sprinkle spaghetti with milk with chopped green onions.
Перед подачей посыпьте спагетти с молоком измельченным зеленым луком.