Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе.
Fry the spaghetti. Pour vegetable oil into a frying pan and add spaghetti. Fry, stirring, over high heat. The pasta should be golden and buttery. Approximate frying time is 5-7 minutes.
Пожарьте спагетти. На сковороду налейте растительное масло, выложите спагетти. Жарьте, помешивая, на сильном огне. Макароны должны стать золотистыми и маслянистыми. Ориентировочное время жарки — 5-7 минут.
Finish cooking the spaghetti. Pour in water; the liquid should completely cover the spaghetti. Add salt, cover with a lid, reduce heat to moderate and cook for approximately 7-10 minutes, there should be no liquid left in the pan.
Завершите приготовления спагетти. Влейте воду, жидкость должна полностью покрывать спагетти. Добавьте соль, накройте крышкой, убавьте огонь до умеренного и готовьте приблизительно 7-10 минут, жидкости в сковороде не должно остаться.
Place spaghetti on wide serving plates and top with sun-dried tomato sauce.
Спагетти выложите на широкие порционные тарелки, сверху полейте соусом из вяленых помидоров.