Wash the chicken fillet, dry it and cut it into cubes. Peel, wash and grate the garlic. Wash the bell pepper, remove the core and cut into strips. Wash the spinach and chop finely.
Куриное филе промойте, обсушите и нарежьте кубиками. Чеснок почистите, помойте и натрите на терке. Болгарский перец помойте, удалите сердцевину и нарежьте соломкой. Шпинат помойте и мелко нарежьте.
Prepare sauce with chicken fillet. Place the frying pan on the fire, pour in half the vegetable oil, add pieces of chicken fillet and grated garlic. Stir and fry everything together for about 5 minutes, stirring occasionally. Add salt, pepper and paprika, chopped bell pepper, stir and fry for another 3-4 minutes. Then add the tomatoes. Stir, cover and cook over medium heat for 20-30 minutes until the sauce thickens.
Приготовьте соус с куриным филе. Сковороду поставьте на огонь, налейте половину растительного масла, выложите кусочки куриного филе и тертый чеснок. Перемешайте и жарьте все вместе около 5 минут, помешивая. Добавьте соль, перец и паприку, нарезанный болгарский перец, перемешайте и обжаривайте еще 3-4 минуты. Затем добавьте помидоры. Перемешайте, накройте крышкой и готовьте на среднем огне 20-30 минут, пока соус не загустеет.
Boil the spaghetti. Pour 3 liters of water into a saucepan, bring to a boil, add salt, pour in the remaining vegetable oil and place the spaghetti in the water. Cook according to package directions until al dente. Drain the spaghetti in a colander and let the liquid drain.
Отварите спагетти. В кастрюлю налейте 3 литра воды, доведите до кипения, посолите, налейте оставшееся растительное масло и опустите в воду спагетти. Варите в соответствии с инструкцией на упаковке до состояния "аль денте". Откиньте спагетти на дуршлаг и дайте жидкости стечь.
Prepare spaghetti with chicken fillet. Place the spaghetti in the pan with the sauce and mix well. Turn on the heat and heat the spaghetti with sauce covered for 2-3 minutes.
Приготовьте спагетти с куриным филе. Спагетти выложите в сковороду к соусу и хорошо перемешайте. Включите огонь и прогрейте спагетти с соусом под крышкой 2-3 минуты.
Before serving, sprinkle the prepared chicken spaghetti with chopped spinach.
Перед подачей посыпьте готовые спагетти с куриным филе нарезанным шпинатом.