Peel the onion and garlic, wash and finely chop. Grate the cheese. Wash the basil, dry it, separate the leaves from the stems.
Лук и чеснок почистите, помойте и мелко нарежьте. Сыр натрите на тертке. Базилик помойте, обсушите, отделите листики от стеблей.
Boil the spaghetti. Pour 3 liters of water into a saucepan, boil, add 0.7 tsp. salt and spaghetti. Cook until tender for 7-8 minutes and drain in a colander.
Отварите спагетти. В кастрюлю налейте 3 литра воды, вскипятите, положите 0,7 ч. л. соли и спагетти. Варите до готовности в течение 7-8 минут и откиньте на дуршлаг.
Fry the minced chicken. Melt the butter in a frying pan and fry the onion in it until soft. Add flour, stir and cook for 2-3 minutes until flour and onion darken. In another frying pan, heat the olive oil and fry the minced chicken until half cooked. Add tomato paste, garlic, salt, pepper. Add flour and onions to the minced meat, pour in the broth, mix everything and simmer under a closed lid for 10 minutes.
Обжарьте куриный фарш. На сковороде растопите сливочное масло и обжарьте в нем лук до мягкости. Добавьте муку, перемешайте и готовьте 2-3 минуты, пока мука и лук не потемнеют. На другой сковороде разогрейте оливковое масло и обжарьте куриный фарш до полуготовности. Добавьте томатную пасту, чеснок, соль, перец. Выложите к фаршу муку с луком, влейте бульон, все перемешайте и тушите под закрытой крышкой 10 минут.
Prepare spaghetti for serving. Place the spaghetti on a wide flat plate, pour the sauce with minced chicken over it and sprinkle with grated Parmesan.
Подготовьте спагетти к подаче. Спагетти выложите на широкую плоскую тарелку, полейте их соусом с куриным фаршем и посыпьте тертым пармезаном.
Before serving, garnish the spaghetti with basil leaves.
Перед подачей украсьте спагетти листиками базилика.