Grate Parmesan. Wash the parsley, dry it and chop it finely.
Пармезан натрите на терке. Зелень петрушки помойте, обсушите и мелко нарежьте.
Cook the spaghetti in a double boiler. Place the spaghetti in a rice bowl and cover with water. Season with salt and pepper, add olive oil and close the steamer lid. Set a timer for 20 minutes. Drain the finished spaghetti in a colander.
Сварите спагетти в пароварке. Положите спагетти в чашу для риса и залейте их водой. Посолите, поперчите, добавьте оливковое масло и закройте крышку пароварки. Поставьте таймер на 20 минут. Готовые спагетти откиньте на дуршлаг.
Prepare spaghetti for serving. Check the cooked pasta for taste and add salt if necessary. Sprinkle with grated Parmesan and serve.
Подготовьте спагетти к подаче. Сваренную пасту проверьте на вкус, при необходимости добавьте соль. Посыпьте тертым пармезаном и подавайте на стол.
Before serving, garnish the dish with chopped parsley and place a gravy boat with tomato sauce next to it.
Перед подачей украсьте блюдо нарезанной зеленью петрушки и поставьте рядом соусник с томатным соусом.