Wash the tomatoes, peel and chop. Drain and rinse beans. Rinse the thyme leaves and remove them from the branches. Peel, wash and chop the garlic. Grate the cheese on a fine grater. Wash and chop the dill greens.
Помидоры помойте, очистите от кожицы и нарежьте. С фасоли слейте воду и промойте. Листья тимьяна ополосните и снимите с веточек. Чеснок почистите, помойте и измельчите. Сыр натрите на мелкой терке. Зелень укропа помойте и нарежьте.
Cook the spaghetti. Bring water to a boil in a saucepan, add salt, add spaghetti and cook until al dente according to package instructions. Place the finished pasta in a colander to drain.
Сварите спагетти. Доведите до кипения воду в кастрюле, посолите ее, положите спагетти и варите до состояния "аль денте" по инструкции, указанной на упаковке. Готовую пасту откиньте на дуршлаг, чтобы стекла вода.
Prepare the vegetables. Heat olive oil in a frying pan, add garlic and thyme. Fry for 1-2 minutes, stirring, until the garlic turns golden. Add tomatoes and salt to the garlic and simmer until the mixture begins to boil. Add beans, stir and turn off heat.
Приготовьте овощи. Нагрейте на сковороде оливковое масло, положите чеснок и тимьян. Обжаривайте 1-2 минуты, помешивая, пока чеснок не станет золотистым. Положите к чесноку помидоры, соль и тушите, пока смесь не забурлит. Добавьте фасоль, перемешайте и выключите огонь.
Combine spaghetti with beans. Place the boiled spaghetti in a frying pan with beans and tomatoes. Stir, put on fire and heat for 2 minutes. Turn off the heat and sprinkle with grated cheese.
Соедините спагетти с фасолью. Отваренные спагетти выложите в сковороду с фасолью и помидорами. Перемешайте, поставьте на огонь и прогрейте 2 минуты. Выключите огонь и посыпьте тертым сыром.
Before serving, sprinkle the spaghetti with beans with chopped dill.
Перед подачей посыпьте спагетти с фасолью нарезанной зеленью укропа.