Prepare ingredients for spaghetti with Bolognese sauce. Peel the onion and garlic and chop. Remove seeds and membranes from the pepper and cut into small cubes.
Подготовьте продукты для спагетти с соусом болоньезе. Лук и чеснок почистите, измельчите. Из перца удалите семена и перегородки, нарежьте мелкими кубиками.
Boil the spaghetti. Place pasta in boiling salted water for 10 minutes. Drain the water.
Отварите спагетти. Спустите макаронные изделия в кипящую подсоленную воду на 10 минут. Воду слейте.
Prepare a dish with bolognese sauce. Heat a frying pan with olive oil. Fry the onion and garlic for 1–2 minutes. Add meat. Fry, stirring, 10 minutes. Add pepper. Scroll the tomatoes in a blender and pour the mixture into the meat and vegetables. Pepper, salt, add oregano, parsley, basil, add a sprig of rosemary. Simmer over low heat for 20 minutes. Stir spaghetti into sauce and remove from heat.
Приготовьте блюдо с соусом болоньезе. Нагрейте сковороду с оливковым маслом. Обжарьте на нем 1– 2 минуты лук с чесноком. Добавьте мясо. Жарьте, помешивая, 10 минут. Вложите перец. Помидоры прокрутите в блендере и влейте массу к мясу с овощами. Поперчите, посолите, всыпьте орегано, петрушку, базилик, добавьте веточку розмарина. Тушите на небольшом огне 20 минут. Перемешайте спагетти с соусом, уберите с плиты.
Place spaghetti with Bolognese sauce on plates, sprinkle with grated cheese and serve.
Разложите по тарелкам спагетти с соусом "Болоньезе", посыпьте тертым сыром и подавайте к с столу.