Prepare ingredients for spaghetti with vegetables. Peel the onion, garlic, eggplant. Cut the eggplants and cherry tomatoes into slices, finely chop the onion and garlic. Tip: Young eggplants do not taste bitter. Older ones with thick skins may have an unpleasant aftertaste. To get rid of it, soak the eggplants in salted water for 40 minutes.
Подготовьте продукты для спагетти с овощами. Лук, чеснок, баклажаны почистите. Баклажаны и помидоры черри нарежьте ломтиками, лук и чеснок мелко нашинкуйте. Совет: Молодые баклажаны не горчат. Более взрослые, с толстой шкуркой, могут иметь неприятный привкус. Чтобы избавиться от него, замочите баклажаны в подсоленной воде на 40 минут.
Boil the spaghetti. Boil water and add salt. Drain the spaghetti and cook for 7-8 minutes. Drain the water from the finished product.
Отварите спагетти. Вскипятите воду, посолите. Спустите спагетти, варите 7-8 минут. С готового продукта слейте воду.
Prepare roasted vegetables. Fry the onion in olive oil for 3-4 minutes until translucent. Add eggplants and salt. Cook for a couple of minutes. Add garlic and cherry tomatoes. Add a little salt. Fry for 5-6 minutes. Finally add the thyme sprigs.
Подготовьте зажарку из овощей. Обжарьте на оливковом масле лук 3-4 минуты до прозрачности. Добавьте баклажаны, посолите. Готовьте пару минут. Выложите чеснок и помидоры черри. Немного посолите. Жарьте 5-6 минут. В конце добавьте веточки тимьяна.
Finish cooking the spaghetti with vegetables. Add butter to the pan with vegetables and stir. Remove from heat. Mix spaghetti with frying mixture. Pepper it.
Завершите приготовление спагетти с овощами. Добавьте в сковороду с овощами сливочное масло, перемешайте. Уберите с огня. Смешайте спагетти с зажаркой. Поперчите.
Before serving, sprinkle hot spaghetti with vegetables with Parmesan cheese.
Перед подачей посыпьте горячие спагетти с овощами сыром "Пармезан".