First defrost frozen champignons completely in the refrigerator for 2 hours, squeeze out the mushrooms and drain the water. If the champignons are fresh, wash them thoroughly. Cut the mushrooms into thin slices. Peel the garlic and pass through a press.
Замороженные шампиньоны предварительно полностью разморозьте в холодильнике в течение 2 часов, отожмите грибы и слейте воду. Если шампиньоны свежие, тщательно их помойте. Порежьте грибы тонкими пластинами. Чеснок почистите и пропустите через пресс.
Fry the mushrooms. Heat the sunflower oil in a frying pan and fry the mushrooms over medium heat until golden brown, about 15 minutes. Make sure that all the water from the mushrooms has evaporated. Set aside a few pieces of champignons to decorate the dish.
Пожарьте грибы. Разогрейте на сковороде подсолнечное масло и обжарьте грибы на среднем огне до золотистого цвета примерно 15 минут. Проследите, чтобы вся вода из грибов выпарилась. Несколько кусочков шампиньонов отложите для украшения блюда.
Make the sauce. Add cream and soy sauce to the mushrooms. Simmer over low heat for 5 minutes, then add garlic and black pepper to the mushrooms. Mix thoroughly and cover with a lid.
Сделайте соус. Добавьте к шампиньонам сливки и соевый соус. Тушите на слабом огне 5 минут, затем положите к грибам чеснок и черный перец. Тщательно перемешайте, накройте крышкой.
Cook the spaghetti. Boil the spaghetti in plenty of salted water for about 7 minutes. Drain the water. Add spaghetti to the sauce, mix thoroughly. Leave to stand covered for 2 minutes.
Приготовьте спагетти. Отварите спагетти в большом количестве подсоленной воды примерно в течение 7 минут. Слейте воду. Добавьте спагетти к соусу, тщательно перемешайте. Оставьте настояться под крышкой 2 минуты.
Serve spaghetti with mushrooms, garnishing the pasta dish with fried mushroom pieces.
Подавайте спагетти с шампиньонами, украсив блюдо с пастой обжаренными кусочками грибов.