Peel the onions and garlic and chop finely. Thaw frozen champignons in the refrigerator for 2 hours, drain. Wash the bell pepper, remove the stem and seeds. Cut the peppers and champignons into large cubes. Wash and dry the cilantro.
Репчатый лук и чеснок почистите, мелко порежьте. Замороженные шампиньоны разморозьте в холодильнике в течение 2 часов, слейте воду. Болгарский перец помойте, удалите плодоножку и семена. Перец и шампиньоны порежьте крупными кубиками. Кинзу помойте и обсушите.
Boil the spaghetti. In a large saucepan, bring salted water to a boil. Boil the spaghetti for 8 minutes and drain in a colander.
Отварите спагетти. В большой кастрюле доведите подсоленную воду до кипения. Отварите спагетти в течение 8 минут и откиньте их на дуршлаг, дайте стечь жидкости.
Prepare the sauce. In a deep frying pan, fry the garlic and onion in vegetable oil for 3 minutes. Add bell peppers and mushrooms to the onion, fry for 10 minutes, stirring regularly.
Приготовьте соус. В глубокой сковороде обжарьте на растительном масле чеснок с луком в течение 3 минут. Болгарский перец и шампиньоны добавьте к луку, обжаривайте 10 минут, регулярно помешивая.
Prepare the pasta. Add soy sauce and spaghetti to vegetables. Mix thoroughly. Leave to stand covered for 3 minutes.
Приготовьте пасту. К овощам добавьте соевый соус и спагетти. Тщательно перемешайте. Оставьте настояться под крышкой 3 минуты.
Finely chop the cilantro. Serve spaghetti with soy sauce, sprinkled with chopped cilantro.
Кинзу мелко покрошите. Подавайте спагетти с соевым соусом, посыпав нарезанной зеленью кинзы.