Thaw frozen beef in the refrigerator for 3 hours, then wash well. Cut the meat into cubes about 2 cm in size. Peel the onion and garlic, finely chop the onion, squeeze the garlic in a press. Wash the eggs and separate the yolks from the whites. Grate the cheese on a medium grater. To serve, wash the cherry tomatoes and cut them into 4 pieces.
Замороженную говядину разморозьте в холодильнике в течение 3 часов, затем хорошо помойте. Нарежьте мясо кубиками размером около 2 см. Лук и чеснок почистите, лук мелко покрошите, чеснок выдавите в прессе. Помойте яйца и отделите желтки от белков. Сыр натрите на средней терке. Помидоры черри для подачи помойте и разрежьте на 4 части.
Cook the beef. Fry the beef in vegetable oil for 10 minutes, stirring regularly. Add 1 tsp. salt and pepper mixture, mix well.
Приготовьте говядину. Обжарьте на растительном масле говядину в течение 10 минут, регулярно помешивая. Добавьте 1 ч. л. соли и смесь перцев, хорошо перемешайте.
Boil the spaghetti. Cook spaghetti in plenty of salted water for 8 minutes. Drain the water.
Отварите спагетти. В большом количестве подсоленной воды варите спагетти в течение 8 минут. Слейте воду.
Prepare the sauce. Fry the onion and garlic in vegetable oil for 3 minutes. Beat the yolks with cream, add to the vegetables and put the cheese there. Stir and cook over low heat for 5 minutes.
Приготовьте соус. На растительном масле обжарьте лук с чесноком в течение 3 минут. Желтки взбейте со сливками, добавьте к овощам и выложите туда сыр. Перемешайте и готовьте на медленном огне 5 минут.
Prepare spaghetti with beef. Add beef and spaghetti to the sauce, mix thoroughly, leave covered for 2 minutes.
Приготовьте спагетти с говядиной. К соусу добавьте говядину и спагетти, тщательно перемешайте, оставьте под крышкой на 2 минуты.
Serve spaghetti with beef, garnished with cherry tomato slices.
Подавайте спагетти с говядиной, украсив дольками помидоров черри.