Wash the zucchini, peel and remove seeds, grate it on a Korean carrot grater. Peel the garlic and squeeze it in a press. Wash the dill and remove thick stems.
Кабачок помойте, очистите от кожуры и семян, натрите на терке для моркови по-корейски. Чеснок почистите и выдавите в прессе. Укроп помойте и очистите от толстых стеблей.
Process the zucchini. Transfer the zucchini to a deep bowl. Add salt, stir and pour boiling water so that the vegetables are completely covered with water. Leave until the water cools for about 30 minutes. Place the zucchini in a colander to drain all the water.
Обработайте кабачки. Переложите кабачки в глубокую миску. Добавьте соль, перемешайте и залейте кипятком таким образом, чтобы овощи были полностью покрыты водой. Оставьте до остывания воды примерно на 30 минут. Откиньте кабачки на дуршлаг, чтобы вся вода стекла.
Prepare the sauce. Heat oil in a frying pan, add garlic, fry for 2 minutes. Add paprika, hot pepper, Provençal herbs. Stir and fry everything together for another 1 minute. Add vinegar and stir.
Приготовьте соус. На сковороде нагрейте масло, выложите в него чеснок, обжаривайте 2 минуты. Добавьте паприку, острый перец, прованские травы. Перемешайте и пожарьте все вместе еще 1 минуту. Добавьте уксус и размешайте.
Bring the spaghetti to readiness. Transfer the zucchini to a bowl. Pour the hot sauce over the zucchini and mix thoroughly. Cover with a lid and refrigerate for 1 hour.
Доведите спагетти до готовности. Кабачки переложите в миску. Вылейте на кабачки горячий соус, тщательно перемешайте. Накройте крышкой и уберите в холодильник на 1 час.
Serve marinated spaghetti in a ceramic salad bowl, garnished with a sprig of dill.
Подавайте маринованные спагетти в керамическом салатнике, украсив их веточкой укропа.