Prepare ingredients for spaghetti with cheese. Grate the cheese on a medium grater. Tip: Hard or semi-hard cream cheese can be replaced with processed cheese.
Подготовьте продукты для спагетти с сыром. Сыр натрите на средней терке. Совет: Твердый или полутвердый сливочный сыр можно заменить плавленым.
Prepare the spaghetti. Cook the product until fully cooked for 8-10 minutes. Drain the water. Mix spaghetti with vegetable oil.
Подготовьте спагетти. Сварите продукт до полной готовности 8-10 минут. Воду слейте. Спагетти смешайте с растительным маслом.
Make the cheese sauce. Fry the flour in a dry frying pan. Pour in milk in a thin stream, stirring quickly. There should be no lumps. When the milk mixture thickens a little, add the grated cheese. Stir until the cheese is completely dissolved. Combine with dried parsley, pepper and butter. Wait for the butter to melt.
Сделайте сырный соус. Обжарьте на сухой сковороде муку. Тонкой струйкой влейте молоко, быстро помешивая. Комков не должно быть. Когда молочная смесь немного загустеет, всыпьте тертый сыр. Помешивайте до полного растворения сыра. Соедините с сушеной петрушкой, перцем и сливочным маслом. Дождитесь, когда масло растопится.
Prepare spaghetti with cheese sauce. Mix cooked pasta with hot sauce.
Приготовьте спагетти с сырным соусом. Смешайте отварные макаронные изделия с горячим соусом.
Divide the spaghetti with cheese sauce among plates and serve.
Разложите спагетти с сырным соусом по тарелкам и подавайте к столу.