Prepare ingredients for spaghetti with turkey. Cut the fillet into cubes. Peel the onion and chop finely.
Подготовьте продукты для спагетти с индейкой. Филе нарежьте кубиками. Лук почистите, мелко порубите.
Cook the meat. Fry the onion in oil for 2-3 minutes over high heat until translucent. Add turkey fillet. Cook until golden brown over medium heat for 10-15 minutes.
Приготовьте мясо. В масле обжарьте лук 2-3 минуты на сильном огне до получения прозрачного цвета. Добавьте филе индейки. Готовьте до появления румяной корочки на среднем огне 10-15 минут.
Make the sauce. Pour the cream into a small container. Reheat over medium heat. Add cream cheese and dissolve it. Salt, pepper, add Italian herbs.
Сделайте соус. В небольшую емкость влейте сливки. Разогрейте на среднем огне. Добавьте творожный сыр, растворите его. Посолите, поперчите, добавьте итальянские травы.
Cook the spaghetti. Boil the product in water with salt for 7-8 minutes or longer, depending on the type (see information on the package). Drain in a colander. Combine spaghetti with sauce. Stir.
Приготовьте спагетти. Отварите продукт в воде с солью 7-8 минут или дольше, в зависимости от вида (смотрите информацию на упаковке). Откиньте на дуршлаг. Соедините спагетти с соусом. Перемешайте.
Before serving, sprinkle the spaghetti with turkey with grated cheese and place 2-3 cherry tomato halves on each plate.
Перед подачей посыпьте спагетти с индейкой тертым сыром, выложите на каждую тарелку 2-3 половинки томатов черри.