Wash the zucchini, peel it, grate it on a Korean carrot grater or cut it into strips. Wash and chop the dill. Prepare a frying pan and a deep saucepan.
Кабачок помойте, очистите от кожуры, натрите на терке для корейской моркови или нарежьте соломкой. Помойте и измельчите укроп. Подготовьте сковороду и глубокую кастрюлю.
Cook the spaghetti. Pour 1.5-2 liters of water into the pan, add salt. Wait for the water to boil. Place the spaghetti vertically in the pan, and after a minute, when they become soft, lower them completely into the water. Cook until done, the exact time is indicated on the package.
Сварите спагетти. В кастрюлю налейте 1,5-2 литра воды, подсолите. Дождитесь, когда вода закипит. Положите спагетти вертикально в кастрюлю, а через минуту, когда они станут мягкими, опустите в воду полностью. Варите до готовности, точное время указано на упаковке.
Prepare the zucchini. Pour vegetable oil into the frying pan and wait for it to heat up. Place in the pan and cook until softened, stirring constantly. Salt and pepper to taste.
Приготовьте кабачок. В сковороду налейте растительное масло и дождитесь, когда оно разогреется. Выложите на сковороду и готовьте до размягчения, постоянно помешивая. Посолите и поперчите по вкусу.
Mix all ingredients. Add boiled spaghetti to the finished zucchini and mix well. Add dill to the dish and stir again. At the end, sprinkle the finished dish with lemon juice.
Смешайте все ингредиенты. К готовому кабачку добавьте отваренные спагетти, хорошо перемешайте. Укроп добавьте к блюду, снова перемешайте. В конце сбрызните готовое блюдо соком лимона.
Before serving, portion the pasta and garnish with a slice of lemon and a sprig of dill.
Перед подачей разложите пасту порционно и украсьте долькой лимона и веточкой укропа.