Thaw frozen green beans and broccoli, remove excess water. Peel and wash the onion, cut into 5x5 mm cubes. Treat the eggs with a 3% soda solution and rinse. Boil the eggs hard, cool, and mash the yolks of the boiled eggs thoroughly. Grate the hard cheese for the sauce on a coarse grater. Peel the garlic and grind in a mortar. Break the bottarga into pieces. To serve, rinse the mint and divide it into small sprigs, grate the cheese on a fine grater.
Замороженные фасоль стручковую и брокколи разморозьте, удалите лишнюю воду. Лук репчатый очистите и промойте, нарежьте кубиками 5х5 мм. Яйца обработайте 3%-ным раствором соды и промойте. Сварите яйца вкрутую, остудите, желтки варёных яиц хорошенько разомните. Твердый сыр для соуса натрите на крупной терке. Чеснок очистите и разотрите в ступке. Поломайте боттаргу на кусочки. Мяту для подачи промойте и разделите на небольшие веточки, сыр натрите на мелкой терке.
Boil the spaghetti. Pour about 3 liters of water into a large saucepan and bring to a boil. Add salt, add spaghetti and cook until done according to package instructions. Drain the water.
Отварите спагетти. В большую кастрюлю налейте примерно 3 л воды, доведите до кипения. Посолите, положите спагетти и варите до готовности в соответствии с инструкцией на упаковке. Слейте воду.
Prepare the sauce. Mix the mashed yolks with cream and beat with a mixer. Melt the butter in a saucepan, add flour to it, stir and sauté for 5 minutes. Add the egg-cream mixture, cheese, garlic, salt and pepper and stir. Cook over low heat until the cheese has melted, about 10 minutes.
Приготовьте соус. Размятые желтки смешайте со сливками и взбейте миксером. В сотейнике растопите сливочное масло, положите к нему муку, размешайте и пассеруйте в течение 5 минут. Добавьте яично-сливочную смесь, сыр, чеснок, посолите, поперчите и перемешайте. Готовьте на медленном огне до растворения сыра около 10 минут.
Stew the vegetables. Divide the broccoli into small florets. Pour olive oil into a heated frying pan. Add the onion, fry for 3-5 minutes until golden brown, add green beans and broccoli, a little water and simmer for 10-15 minutes. 5 minutes before cooking, add tomato paste, bottarga and salt.
Потушите овощи. Брокколи разделите на мелкие соцветия. В разогретую сковороду налейте оливковое масло. Положите лук, обжарьте 3-5 минут до золотистой корочки, добавьте стручковую фасоль и брокколи, немного воды и тушите в течение 10-15 минут. За 5 минут до готовности добавьте томатную пасту, боттаргу и соль.
Combine spaghetti with vegetables and sauce. Add boiled spaghetti and sauce to the pan with vegetables, stir and simmer for 2 minutes.
Соедините спагетти с овощами и соусом. В сковороду с овощами добавьте отваренные спагетти и соус, перемешайте и потушите 2 минуты.
Place the creamed spaghetti on a medium-deep, wide-rimmed plate, swirling gently. Sprinkle the spaghetti with grated Parmesan and garnish with mint sprigs.
Выложите спагетти со сливками на тарелку средней глубины с широкими краями, аккуратно закручивая. Посыпьте спагетти тертым пармезаном и украсьте веточками мяты.