Rinse the chicken fillet and pork pulp and pass through a meat grinder. Peel the carrots and onions, rinse and cut into 3x3 mm cubes. Peel the garlic and chop in a press. Remove the stem and seeds from the bell pepper, wash it and cut into cubes. Sort the parsley, wash and finely chop. To serve, rinse the cucumber, tomatoes and bell peppers and cut into slices. To serve, wash the basil and divide it into small sprigs. Grate the cheese.
Куриное филе и свиную мякоть промойте и пропустите через мясорубку. Морковь и лук репчатый очистите, промойте и нарежьте кубиками 3х3 мм. Чеснок очистите и измельчите в прессе. У перца болгарского удалите плодоножку и семена, помойте его и нарежьте кубиками. Петрушку переберите, помойте и мелко порубите. Огурец, томаты и перец болгарский для подачи промойте и нарежьте ломтиками. Базилик для подачи вымойте и разделите на небольшие веточки. Натрите сыр.
Prepare bolognese sauce. Heat olive oil in a frying pan, add garlic, onion and carrots, simmer for 5 minutes. Add bell pepper and simmer for another 10 minutes until vegetables are soft. Increase the heat and add the minced meat to the vegetables, mix well. Add tomatoes in their own juice and parsley. Bring to a boil and simmer for 1.5 hours over low heat, stirring occasionally. Season with salt, add dried oregano and pepper. Leave on the hot plate for 5 minutes, then remove.
Приготовьте соус болоньезе. Разогрейте оливковое масло в сковороде, положите чеснок, лук и морковь, тушите 5 минут. Добавьте болгарский перец и тушите еще 10 минут до мягкости овощей. Увеличьте огонь и положите к овощам фарш, хорошо перемешайте. Добавьте томаты в собственном соку и петрушку. Доведите до кипения и тушите 1,5 часа на слабом огне, иногда помешивая. Посолите, добавьте сушеный орегано и перец. Оставьте на горячей плите на 5 минут, затем снимите.
Cook the spaghetti. In a large saucepan, bring water to a boil and add a little salt. Place the spaghetti in the water without breaking it and cook for 10 minutes. Place the finished pasta in a colander and allow the liquid to drain. Add olive oil to spaghetti and stir.
Сварите спагетти. В большой кастрюле доведите до кипения воду и немного посолите ее. Опустите в воду спагетти, не разламывая, и варите 10 минут. Готовую пасту откиньте на дуршлаг, дайте стечь жидкости. Добавьте к спагетти оливковое масло и перемешайте.
To serve, place a portion of spaghetti on a plate, pour over Bolognese sauce, sprinkle with grated cheese and garnish with a sprig of basil. Place a saucer with chopped cucumbers, peppers and tomatoes nearby, pour olive oil over them and lightly salt them.
Для подачи выложите порцию спагетти на тарелку, полейте соусом болоньезе, посыпьте тертым сыром и украсьте веточкой бизилика. Рядом поставьте блюдце с нарезанными огурцами, перцем и томатами, полейте их оливковым маслом и слегка посолите.