Wash the chicken fillet and dry with paper towels. Wash the vegetables. Remove the stem, seeds and internal membranes from the bell pepper. Cut out the place where the stem attaches to the tomato. Peel the garlic. Cut the chicken fillet and tomato into small cubes, the bell pepper into strips, and the garlic into thin slices. Boil 0.5 liters of water. To serve, wash the basil and dry it on paper towels.
Куриное филе вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Овощи вымойте. У болгарского перца удалите плодоножку, семена и внутренние перегородки. У помидора вырежьте место крепления плодоножки. Чеснок очистите от шелухи. Куриное филе и помидор нарежьте небольшими кубиками, болгарский перец — соломкой, чеснок — тонкими слайсами. Вскипятите 0,5 л воды. Базилик для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах.
Prepare the spaghetti base. Heat a frying pan with oil, add poultry meat, fry over high heat, stirring, for 4-5 minutes. Add the tomato and bell pepper, stir and fry for about 4 minutes. Then add the garlic and season with salt and pepper. Reduce heat to medium and cook for about 2 minutes; tomatoes should release juice.
Приготовьте основу для спагетти. Разогрейте сковороду с маслом, выложите мясо птицы, обжаривайте на сильном огне, помешивая, 4-5 минут. Добавьте томат и болгарский перец, перемешайте и обжаривайте около 4 минут. Затем добавьте чеснок, приправьте солью и перцем. Убавьте огонь до среднего и готовьте около 2 минут, томаты должны дать сок.
Cook the spaghetti. Place dry pasta in a frying pan with meat and vegetables, pour boiling water over it, and bring to a boil. Then spread the spaghetti over the entire surface of the pan, reduce the heat to low, cover the container with a lid and cook for 10-12 minutes. There should be practically no liquid left in the pan.
Приготовьте спагетти. В сковороду с мясом и овощами выложите сухие макаронные изделия, залейте кипятком, доведите до кипения. Затем распределите спагетти по всей поверхности сковороды, убавьте огонь до минимума, закройте емкость крышкой и готовьте 10-12 минут. Жидкости в сковороде практически не должно остаться.
Place spaghetti with chicken and vegetables on serving plates, sprinkle with grated cheese and a basil leaf on top.
Спагетти с курицей и овощами разложите по порционным тарелкам, сверху присыпьте натертым сыром и листочком базилика.