Prepare the required amount of products and place them conveniently on your work table. Open the jar of olives and drain the liquid into a separate container. Peel the garlic. Put the water to boil. Chop cashew nuts for serving.
Подготовьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Откройте баночку с оливками, слейте жидкость в отдельную емкость. Чеснок очистите от шелухи. Поставьте кипятиться воду. Орешки кешью для подачи измельчите.
Cook the spaghetti. Place spaghetti in boiling water and add olive oil. This will prevent the pasta from sticking together. Cook until al dente; check the product packaging for exact cooking times.
Приготовьте спагетти. В кипящую воду опустите спагетти, добавьте оливковое масло. Это не даст макаронным изделиям слипнуться. Варите до состояния “аль денте”, точное время приготовления сверьте на упаковке продукта.
While the spaghetti is cooking, chop the ingredients for the sauce. Cut the olives into slices, grate the cheese on a medium grater.
Пока варятся спагетти, измельчите продукты для соуса. Оливки нарежьте кружочками, сыр натрите на средней терке.
Combine ingredients and complete cooking. Drain the spaghetti pan, add grated Parmesan, tomato paste and olive slices. Squeeze a clove of garlic through a press. Mix the liquid from the olives with plain water in a ratio of 1/1, you should get 50 ml. Pour into the pan and cook, stirring, for 1 minute.
Соедините продукты и завершите приготовление. С кастрюли со спагетти слейте воду, добавьте тертый пармезан, томатную пасту и кружочки оливок. Через пресс выдавите зубчик чеснока. Смешайте жидкость от оливок с обычной водой в соотношении 1/1, должно получиться 50 мл. Влейте в кастрюлю, проварите, помешивая, 1 минуту.
Place spaghetti with tomato paste on wide serving plates and sprinkle chopped cashew nuts on top.
Спагетти с томатной пастой выложите на широкие порционные тарелки, сверху посыпьте измельченными орешками кешью.