Sift the flour. Preheat the oven to 180 degrees. Peel and finely chop the onion. Grate the cheese on a coarse grater. Wash the basil and parsley for serving and chop finely.
Просейте муку. Разогрейте духовку до 180 градусов. Почистите и мелко порежьте лук. Натрите сыр на крупной терке. Базилик и петрушку для подачи помойте и мелко нарежьте.
Prepare the minced meat. Pour vegetable oil into a frying pan, add minced meat and onions, salt and pepper, add tomato paste and fry over medium heat for 5-7 minutes, stirring occasionally.
Приготовьте фарш. На сковороду налейте растительное масло, выложите фарш и лук, посолите, поперчите, добавьте томатную пасту и обжарьте на среднем огне 5-7 минут, периодически помешивая.
Boil the lasagna sheets. Pour water into a wide saucepan, add salt and bring to a boil. Boil each lasagna sheet for 1-2 minutes.
Отварите листы лазаньи. В широкую кастрюлю налейте воду, посолите и доведите до кипения. Отварите каждый лист лазаньи в течение 1-2 минут.
Prepare the sauce. Fry the flour in a frying pan until golden brown, add butter, then milk and simmer until thick, stirring constantly.
Приготовьте соус. На сковороде обжарьте муку до золотистого цвета, добавьте сливочное масло, затем молоко и тушите до загустения, постоянно помешивая.
Assemble the lasagna. Place three lasagna sheets on the bottom of the baking dish, add the minced meat and cover with three more lasagna sheets. Pour over the sauce and sprinkle cheese on top. Place in the oven and bake for 30-40 minutes until a cheesy crust forms.
Соберите лазанью. На дно формы для запекания уложите три листа лазаньи, выложите фарш и накройте еще тремя листами лазаньи. Залейте соусом и посыпьте сверху сыром. Поставьте в духовку и запекайте в течение 30-40 минут до образования сырной корочки.
Cut the finished lasagna into portions and sprinkle with fresh basil and parsley before serving.
Готовую лазанью разрежьте на порции и перед подачей посыпьте свежими базиликом и петрушкой.