Prepare ingredients for baked lasagna. Grate Parmesan and mozzarella on a medium grater, wash the basil and chop. Finely chop the champignons. Tip: You can also use fresh champignons, just fry the mushrooms a little before preparing the sauce.
Подготовьте продукты для запеченной лазаньи. Пармезан и моцареллу натрите на средней терке, базилик помойте, измельчите. Шампиньоны мелко порежьте. Совет: Можно использовать и свежие шампиньоны, только перед приготовлением соуса грибы необходимо немного обжарить.
Prepare the filling. Combine Parmesan, ricotta, basil, break the egg. Season with salt and pepper.
Приготовьте начинку. Соедините пармезан, рикотту, базилик, разбейте яйцо. Посолите и поперчите.
Make the sauce. Mix tomato paste with olive oil, mushrooms, oregano.
Сделайте соус. Томатную пасту смешайте с оливковым маслом, грибами, орегано.
Bake the lasagna. Boil lasagne sheets for 2-3 minutes. Place them on the bottom of a greased mold in the amount of 4 pieces. Cover with ¼ of the cheese, egg and basil filling and top with ¼ of the sauce. Repeat layers in the same sequence. Sprinkle the last sheet of lasagna that should be on top with grated mozzarella. Cook in the oven at 180-190 degrees for 25-30 minutes until golden brown.
Запеките лазанью. Отварите листы лазаньи 2-3 минуты. Выложите их на дно формы, смазанной маслом, в количестве 4 шт. Покройте ¼ части начинки из сыра, яйца и базилика, полейте ¼ частью соуса. Повторяйте слои в этой же последовательности. Последний лист лазаньи, который должен быть сверху, просто посыпьте тертой моцареллой. Готовьте в духовке при 180-190 градусах 25-30 минут до румяной корочки.
Before serving, cut the lasagna into rectangular or square pieces and serve warm.
Перед подачей нарежьте лазанью на прямоугольные или квадратные кусочки и подавайте в теплом виде к столу.