Prepare ingredients for turkey lasagna. Peel the onion and chop. Finely chop the chili pepper. Grate the cheese on a medium grater. Tip: Be sure to wash your hands thoroughly after handling hot peppers to avoid accidentally harming your eyes.
Подготовьте продукты для лазаньи с индейкой. Почистите лук, измельчите. Перец чили мелко нарежьте. Натрите сыр на средней терке. Совет: Не забудьте тщательно вымыть руки после работы с острым перцем, чтобы случайно не навредить глазам.
Make the filling. Mix the onion with the minced meat and fry in a frying pan for 10 minutes. Add dill, salt, black pepper, chili pepper, tomatoes. Stir.
Сделайте начинку. Смешайте лук с фаршем, обжарьте на сковороде 10 минут. Добавьте укроп, соль, черный перец, перец чили, томаты. Перемешайте.
Prepare the base for the dish. Bring the sheets until half cooked in boiling salted water for 1-2 minutes. Cool.
Подготовьте основу для блюда. Листы доведите до полуготовности в кипящей подсоленной воде 1-2 минуты. Остудите.
Make turkey lasagna. Divide the sheets and filling into 4 parts. Place 4 plates in a greased pan. Top with filling. Continue doing this until the mince is finished. The last layer should be a sheet of lasagna. Sprinkle it with cheese and cook at 200 degrees for 35-40 minutes.
Приготовьте лазанью с индейкой. Разделите листы и начинку на 4 части. В форму, смазанную маслом, положите 4 пластины. Сверху — начинку. Продолжайте так делать, пока фарш не закончится. Последним слоем должен идти лист лазаньи. Посыпьте его сыром, готовьте при 200 градусах 35-40 минут.
Let the lasagna cool, remove from the pan, and cut into pieces. Garnish with a spinach or basil leaf and serve.
Дайте лазанье остыть, извлеките из формы, нарежьте на кусочки. Украсьте листиком шпината или базилика и подайте к столу.