Rinse the goose carcass, divide it into portions, removing large bones and the backbone. Trim excess fat from pieces. Rinse and soak the beans in cool water for 1 hour. Wash the capsicum and bell peppers, remove the stems and cores with seeds. Cut the bell pepper into strips. Remove the skins from the tomatoes by first scalding them with boiling water.
Промойте гусиную тушку, разделите ее на порционные куски, убрав крупные кости и хребет. Срежьте лишний жир с кусков. Промойте и замочите в прохладной воде на 1 час фасоль. Стручковый и болгарский перец помойте, очистите от плодоножки и сердцевины с семенами. Болгарский перец нарежьте полосками. С помидоров снимите кожицу, ошпарив их предварительно кипятком.
Fry the goose meat. Turn on the multicooker to the “Fry” mode, cut the trimmed fat into small pieces and melt at the bottom of the bowl. Remove dry cracklings with a slotted spoon. Place the goose pieces into the slow cooker, add salt and ground pepper and fry until light golden brown.
Обжарьте гусиное мясо. Включите мультиварку на режим «Жарка», нарежьте срезанный жир маленькими кусочками и растопите на дне чаши. Сухие шкварки уберите шумовкой. Положите в мультиварку куски гуся, добавьте соль, молотый перец и обжарьте до легкой золотистой корочки.
Stew the meat and beans. Strain the beans from the liquid, place them in the multicooker, add chicken broth, close the lid and switch the multicooker to the “Stew” mode. Simmer for 1 hour.
Потушите мясо с фасолью. Отцедите фасоль от жидкости, выложите ее в мультиварку, добавьте куриный бульон, закройте крышкой и переключите мультиварку на режим «Тушение». Тушите в течение 1 часа.
Add vegetables to the stew. Finely chop the tomatoes, cut the capsicum into rings. Place vegetables, tomato paste, and a mixture of dry herbs into the multicooker bowl, close and cook on the “Stew” mode for another 30 minutes.
Добавьте в рагу овощи. Мелко нарежьте помидоры, стручковый перец нарежьте кольцами. Положите в чашу мультиварки овощи, томатную пасту, смесь сухих трав, закройте и готовьте на режиме «Тушение» еще 30 минут.
Serve the goose with beans and vegetables in a deep ceramic or wooden bowl. Place triangular pieces of wheat tortilla on a pie plate nearby.
Подавайте гуся с фасолью и овощами в глубокой керамической или деревянной миске. Рядом на пирожковой тарелке разложите треугольные кусочки пшеничной лепешки.