Peel and wash the carrots. Sift the flour. Prepare a frying pan with high sides.
Почистите и помойте морковь. Просейте муку. Приготовьте сковороду с высокими бортами.
Prepare the minced meat. Place the minced meat in a bowl, add salt and pepper and pour in the milk. Mix the minced meat thoroughly and form into round balls.
Приготовьте фарш. Выложите в миску фарш, посолите, поперчите и налейте молоко. Тщательно вымешайте фарш и сформируйте круглые биточки.
Fry the meatballs. Heat a frying pan with sunflower oil over medium heat for 7-8 minutes. Place the meatballs and fry on each side for about 2 minutes until a crust forms. Transfer the meatballs to a plate.
Обжарьте биточки. Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом на среднем огне в течение 7-8 минут. Выложите биточки и обжаривайте с каждой стороны около 2 минут до образования корочки. Переложите биточки на тарелку.
Prepare the sauce. Grate the carrots on a fine grater and fry in the same pan for 3-4 minutes. Pour in the milk and add the sifted flour, stirring constantly until the sauce thickens slightly. Season the sauce with salt and pepper.
Приготовьте соус. Натрите морковь на мелкой терке и обжарьте на той же сковороде в течение 3-4 минут. Влейте молоко и всыпьте просеянную муку, постоянно помешивая, пока соус слегка не загустеет. Посолите и поперчите соус.
Simmer the meatballs in the sauce. Place the meatballs in the sauce, scoop up some of the sauce with a spoon and pour over the meatballs. Then cover with a lid and simmer over low heat for about 8-10 minutes.
Потушите биточки в соусе. Выложите биточки в соус, зачерпните ложкой часть соуса и полейте биточки. Затем накройте крышкой и тушите на минимальном огне около 8-10 минут.
Before serving, place lettuce leaves on a plate and place the finished meatballs on them, garnishing the edges of the plate with cherry tomatoes.
Перед подачей выложите на тарелку листья салата и уже на них положите готовые биточки, украсив тарелку по краям помидорами черри.