Rinse and dry the beef. Wash the greens for serving and chop finely. Remove the butter from the refrigerator in advance so that it is soft when added to the minced meat.
Говядину промойте и просушите. Зелень для подачи промойте и мелко порубите. Заранее достаньте сливочное масло из холодильника, чтобы при добавлении в фарш оно было мягким.
Form into meatballs. Pass the beef through a meat grinder or chop it in a blender. Mix raw egg and butter into the chopped meat. Soak the bread in warm milk or water for 7-10 minutes, then squeeze and add to the minced meat. Salt and knead the meat thoroughly. You can also beat it several times, after which you let the minced meat brew for 10-15 minutes. Form small balls from the prepared mixture with wet hands.
Сформируйте биточки с мясом. Говядину пропустите через мясорубку или порубите в блендере. Вмешайте к измельченному мясу сырое яйцо и сливочное масло. Хлеб замочите в теплом молоке или воде на 7-10 минут, затем отожмите и добавьте в фарш. Посолите и тщательно вымешайте мясо. Можно также отбить его несколько раз, дав после этого 10-15 минут фаршу настояться. Из приготовленной массы мокрыми руками сформируйте небольшие биточки.
Steam the meatballs. Pour water into the multicooker bowl and place a special tray on it for steaming food. Place the meatballs in this tray and cook for 30 minutes in the “Steam” mode.
Приготовьте биточки на пару. Налейте в чашу мультиварки воду, устанавите на нее специальный поднос для приготовления пищи на пару. В этот поднос сложите биточки и готовьте 30 минут в режиме "Варка на пару".
Serve the meatballs immediately after cooking with fresh herbs or sour cream.
Биточки сразу после приготовления подавайте на стол со свежей зеленью или сметаной.