Conveniently place the products you need on your desktop. If you use frozen minced meat, defrost it at room temperature in advance. Peel and chop the onion.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Если используете замороженный фарш, заранее разморозьте его при комнатной температуре. Репчатый лук почистите и измельчите.
Make mincemeat. Add salt to the minced meat and season with pepper. Pour in the milk and knead thoroughly. Add onion and stir again.
Займитесь фаршем. В мясной фарш добавьте соль, приправьте перцем. Влейте молоко и тщательно вымесите. Добавьте лук и еще раз перемешайте.
Make the balls and fry them. Form round balls from the resulting mass and slightly flatten them with your palms. Bread semi-finished products in breadcrumbs. Place in a frying pan greased with vegetable oil and fry over high heat for 2-3 minutes on each side.
Слепите биточки и обжарьте их. Из полученной массы слепите круглые биточки и слегка приплюсните их ладонями. Запанируйте полуфабрикаты в сухарях. Выложите на сковороду, смазанную растительным маслом, обжарьте на сильном огне по 2-3 минуты с каждой стороны.
Make sour cream sauce. Dilute the sour cream with water, add herbs and a little salt. Stir until smooth.
Сделайте сметанный соус. Сметану разведите водой, добавьте зелень и немного соли. Перемешайте до однородности.
Simmer the meatballs in the sauce. Place the cutlets in the pan. Pour sour cream sauce over the fried meatballs, turn on low heat, bring to a boil, cover with a lid and simmer for 7-8 minutes.
Потушите биточки в соусе. Выложите котлетки на сковороду. Залейте обжаренные биточки сметанным соусом, включите маленький огонь, доведите до кипения, накройте крышкой и тушите 7-8 минут.
Place the meatballs with sour cream on serving plates and garnish with sprigs of fresh dill on top.
Мясные биточки со сметаной выложите на порционные тарелки, сверху украсьте веточками свежего укропа.