Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Rinse the rice with water several times until the liquid becomes clear.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Рис несколько раз промойте водой до прозрачности жидкости.
Boil the rice. Pour 1 liter of water into a saucepan, boil, add the washed rice and cook until the liquid evaporates and the rice is cooked for approximately 25-30 minutes. Cool the porridge slightly.
Отварите рис. Налейте в кастрюлю 1 л воды, вскипятите, всыпьте промытый рис и варите до выпаривания жидкости и приготовления риса приблизительно 25-30 минут. Слегка остудите кашу.
Prepare minced rice. Place the rice porridge in a deep container, beat in the eggs, add salt, and stir. For greater viscosity, add flour and mix thoroughly.
Приготовьте рисовый фарш. Рисовую кашу выложите в глубокую емкость, вбейте яйца, добавьте соль, перемешайте. Для большей вязкости добавьте муку, тщательно перемешайте.
Fry the rice balls. With wet hands, form rice balls, slightly flatten them with your palms, and bread them in breadcrumbs. Place in a preheated frying pan with vegetable oil and fry on each side for 3-5 minutes until golden brown.
Пожарьте рисовые биточки. Влажными руками слепите рисовые шарики, слегка приплюсните их ладонями, запанируйте в сухарях. Выложите на разогретую сковороду с добавлением растительного масла и обжаривайте с каждой стороны по 3-5 минут до румяной корочки.
Serve rice balls for breakfast or afternoon snack with vanilla sauce.
Биточки с рисом подавайте на завтрак или полдник с ванильным соусом.