Conveniently place the products you need on your desktop. Wash and peel the zucchini and potatoes. Grate the cheese.
Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты. Кабачок и картофель вымойте, очистите. Сыр натрите на терке.
Prepare the vegetables. Grate the zucchini, add salt, let stand for 10 minutes, then squeeze. Do the same with potatoes.
Подготовьте овощи. На терке натрите кабачок, посолите, дайте постоять10 минут, затем отожмите. Аналогично поступите с картофелем.
Make vegetable mince. In a bowl, combine the zucchini and potato mixture, break the eggs, add grated cheese, 2 tbsp. flour, salt and mix well.
Сделайте овощной фарш. В миске соедините кабачковую и картофельную массу, разбейте яйца, добавьте тертый сыр, 2 ст.л. муки, посолите и хорошо перемешайте.
Fry the meatballs. Form round cutlets from the resulting minced vegetables and roll them in flour. Heat a frying pan with oil, place the meatballs and fry on both sides until golden brown, about 3-5 minutes.
Пожарьте биточки. Из полученного овощного фарша сформируйте круглые котлетки, обваляйте их в муке. Разогрейте сковороду с маслом, выложите биточки и обжаривайте с двух сторон до румяности приблизительно по 3-5 минут.
Place the zucchini balls on a serving plate and pour sour cream on top.
Биточки с кабачком выложите на сервировочное блюдо, сверху полейте сметаной.