If you use frozen minced meat, first defrost it at room temperature. Peel the onions. Wash the parsley, dry on paper towels and chop. Prepare a blender and steamer. Boil buckwheat for serving in advance.
Если используете замороженный фарш, предварительно разморозьте его при комнатной температуре. Репчатый лук очистите. Петрушку вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и измельчите. Приготовьте блендер и пароварку. Заранее отварите гречку для подачи.
Make minced meat. Grind the onions in a blender. Soak the bread in water for 5-10 minutes. Then squeeze out. Place the minced meat in a bowl, add the soaked bread and onion. Season with salt and pepper, knead thoroughly. Add chopped parsley and mix thoroughly again.
Сделайте фарш. Репчатый лук измельчите блендером. Хлеб замочите в воде на 5-10 минут. Затем отожмите. В миску выложите фарш, добавьте размоченный хлеб и лук. Приправьте солью и перцем, тщательно вымесите. Добавьте измельченную петрушку, еще раз тщательно перемешайте.
Form into balls and cook them in a double boiler. Wet your hands in water, form the minced meat into round balls, and place them in the steamer bowl. Cook for 25-30 minutes.
Сформируйте биточки и приготовьте их в пароварке. Смочите руки в воде, из фарша сформируйте круглые биточки, выложите их в чашу пароварки. Готовьте в течение 25-30 минут.
Serve the turkey meatballs hot with a side dish of boiled buckwheat.
Биточки из индейки подавайте горячими с гарниром из отварной гречки.