Wash the chicken fillet and dry with a paper towel. Peel the onions and garlic. Wash the greens and dry with paper towels. Boil rice to serve in advance.
Куриное филе вымойте, обсушите бумажным полотенцем. Репчатый лук и чеснок очистите от шелухи. Зелень вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Заранее отварите рис для подачи.
Grind the food. Cut the chicken fillet as finely as possible with a knife. Finely chop the onion. Pass the garlic through a press. Chop the greens.
Измельчите продукты. Куриное филе порежьте ножом как можно мельче. Лук мелко нарежьте. Чеснок пропустите через пресс. Зелень измельчите.
Prepare the minced meat. Cut off the crusts of white bread and soak the crumb in milk for 5-10 minutes. Then squeeze out. Place chopped chicken fillet, onion, garlic in a bowl, season with salt and pepper. Stir. Then add the egg, flour, add bread, herbs, knead the minced meat thoroughly.
Приготовьте фарш. У белого хлеба срежьте корочки, мякиш замочите в молоке на 5-10 минут. Затем отожмите. В миску выложите измельченное куриное филе, лук, чеснок, приправьте солью и перцем. Перемешайте. Затем введите яйцо, муку, добавьте хлеб, зелень, тщательно вымесите фарш.
Make the balls. Spoon the prepared minced meat into a heated frying pan with vegetable oil, giving the products a round shape. Fry on both sides for 3-5 minutes until golden brown. Then place the meatballs on paper towels to remove excess oil.
Сделайте биточки. На разогретую сковороду с растительным маслом ложкой выкладывайте приготовленный фарш, придавая изделиям круглую форму. Обжаривайте с обеих сторон по 3-5 минут до румяности. Затем выложите биточки на бумажные полотенца, чтобы удалить излишки масла.
Serve chicken balls prepared according to a simple recipe with boiled rice.
Куриные биточки, приготовленные по простому рецепту, подавайте к столу с отварным рисом.